God morgon mina hjärtan! Hur är det idag? Om ni som jag bor i Göteborg så vet ni att det ÖSREGNAR! Ville inte gå ur sängen i morse, dessa dagar borde det vara obligatorisk hemmamys med täcke, choklad och film. Eller vad säger ni? Hur som helst, har införskaffat två exemplar av kudden ovan (Freeport) för 140kr styck. Så snygga till vår nya soffa. Vad tycks? Ha det mysigt och var försiktiga i regnet! 
 
Love, Amanda 
 
 
 
 
Skinnjacka: gammal. Tröja: H&M, Byxor: Gina Tricot. Skor: Fashion by C. Väska: Céline 
 
Shit! Det var inte lätt att fota när det blåste så mycket. Håret står på ända och ljuset blev lite skumt men fick till några okej i alla fall. Nu ska jah bädda ner mig i vår nya, härliga soffa och mysa ett slag. 
 
Love, Amanda 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
inspiration, mode, outfit,
 
Hej hej världens bästa! Nu ska jag bjuda er på ännu ett pinsamt litet erkännande om mig och mig lekamen - mina naglar skivar sig. Grovt. Ibland känns det som att de skivar sig ända ner till "köttet". Yummy as always! Men investerade i ett serum från Essie (den vita flaskan) som ska hjälpa naglarna från att skiva sig. Ska vara duktig som dåren och pensla på detta nu, så får vi se om det hjälper. Åter kommer med besked!
 
Men något som jag vet är bra är Essies nagellack - sitter som berget. Ska man, liksom jag, ha svarta klor så måste det se helt, snyggt och frächt ut. Och har man, liksom jag, inte lust att lägga pengarna på manikyr så är detta verkligen att rekomendera! Så på med ett eller två lager lack beroende på eget tycke och sedan på med Essie Top Coat över det och det sitter som berget. Jag skulle ta bort mitt idag och fick seriöst hålla på och kämpa i kanske 20 minuter.  
 
Love, Amanda