Fanny Lyckman for Estradeur 
 
Blev lite kär i den här t-shirt / klänningen idag. Så fräck verkligen! Bara till boyfriend-jeans och skinnjacka typ? Idag sitter jag coh filar på en uppsats som ska vara inne på fredag. Vad den handlar om? Västerlandets österlänska ursprung. Ja, det är intressantare och roligare än det låter, för det låter verkligen knaster torrt, haha! 
 
Längtar som en tok till helgen, för då åker jag och min grabb och hälsar på väldensbästa männsiskor i Sthlm. Min bästakompis och f.d roomie Kajsa och hennes Erik. Åh ska bli så kul!!! Saknar dem båda och Sthlm som en dåre. 
 
Love, Amanda 
 
 
 
 
 
 
Skinnjacka: topshop.com, halsduk: Cubus, skor: Jeffrey Campbell. Foto: Johanna Groop 
 
Hej! Snacka om dålig uppdateirng från min sida, men min syster fyllde 20 och det ska ju självklart firas! Har även jobbat och vart ute hos hästapållen så vart lite svårt att "komma till" så att säga. Hur som haver, så här blev det idag, ganska enkelt men stilrent. Senare i kväll ska jag se TWD och dö i min soffa, har inhandlat en HDMI kabe till min dator så nu sitter man som nitad vid TV:n. Enbart för att jag KAN se allt jag vill på större skärm nu, haha! 
 
Love, Amanda 
 
 
God morgon! Denna smoking jacka blev min från Isabel Marant pour H&M igår. Visst är den snygg? Lite roligare också än en vanlig kavaj. Kommer matcha den med svarta skinny-jeans och antagligen något vitt plagg under tillvardags. Eller kostymbyxor och endast smokingen på galej! 
 
Love, Amanda